Palazzo Alessya
/
/
/
Palazzo Alessya

Palazzo Alessya

RM59.00

- +

1 pcs RM59 exclude postage

2 pcs RM117 exclude postage

3 pcs RM167 exclude postage

 

Material : Scuba 

✔️Material tebal, tak jarang paling penting TAK PERLU IRON !

✔️Poket dikedua dua belah, so nak letak kunci kereta, cermin, phone pun boleh !

✔️Labuh 40 inch jadi sesuai untuk wanite wanite yang tinggi 170cm kebawah !

✔️Cutting minimal bootcut so tak lah besarr sangat dekat bawah tu, just nice !

✔️Material scuba ni agak strechtable, so boleh menutupi lemak berlebihan di bahagian peha. Hiks !

✔️Aleesya Baru ni ada tiga size tau, so yang comel comel XXL pun sesuai sangat kalau pakai !😍

 

Measurement :

*Size 1 (Fit S to L)* WAIST : 26-30 inch

LENGTH : 40 inch

PINGGUL : 35-38 inch

PEHA : 20-23 inch

BUKAAN SELUAR : 22 inch

 

*Size 2 (Fit XL)*

WAIST : 33-36 inch

LENGTH : 40 inch

PINGGUL : 36-40 inch

PEHA : 20-24 inch

BUKAAN SELUAR : 22 inch

 

*Size 3 (Fit XXL)*

WAIST : 36-40 inch

LENGTH : 42 inch

PINGGUL : 40-44 inch

PEHA : 24-28 inch

BUKAAN SELUAR : 23 inch

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palazzo Alessya”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: Tag:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.